Close

Emira

Lotus nya skönhet

Pris från: Prislista kommer inom kort

Beställ din nya Lotus Emira hos oss, ring 0142-16672 eller skicka intresseanmälan i formuläret nedan så kontaktar vi dig

Inte bara en sportbil. Det är sportbilen.
Lotus historia fortsätter med ännu en ikon: Emira.  En bil som inte bara får dig att vända på huvudet, utan vänder konventionellt tänkande på huvudet, med sitt exotiska superbil-utseende, vardagliga användbarhet och förbättrade komfort, kombinerat med klassledande Lotus-kördynamik.

Nyutvecklad motor
Hela Emira är gjord för föraren. Emira kommer att erbjuda två drivlinor byggda för att leverera fartfylld prestanda och maximal spänning. Detta tack vare den omtyckta och karaktäristiska 3,5-liters superladdade V6 och världens mest kraftfulla 4-cylindriga motor utvecklad i samarbete med AMG och inställd för att leverera hela 360hk

Fantanstisk förarmiljö
Designad för att sätta föraren I centrum av upplevelsen, med äkta ergonomisk design och instrumenten placerade för bästa möjliga användarvänlighet. Moderna material, uppkopplad teknologi och en mjuk finish gör körupplevelsen fantastisk.

Optimerad aerodynamik
Effektiv aerodynamic har varit hjärtat I varje Lotus ända sedan starten och Emira är inget undantag. Intelligent teknik gör att Lotus Emira är den enda bilen i sin klass att generera så hög downforce vilket möjliggör enastående prestanda och exceptionellt grepp i alla farter.

Hisnande prestanda
Lotus Emira är en äkta sportbil som bygger på arvet från tidigare Lotus ikoner. Allt handlar om ”For the drivers”. Smart design och teknologi möjliggör förbättrad stabilitet och exceptionell körkänsla med hjälp av väldigt låg tyngdpunkt. Det här är en bil som ska köras.

E-broschyr om Emira på engelska finns här >>
Läs mer om vår satsning på Lotus som varumärke >>

Intresseanmälan