NISSAN LEAF

Nya Nissan LEAF

 

Räckvidd & laddtid

Nissan LEAFs räckvidd är upp till hela 385 kilometer i modell E+ utförande, och i standardutförande kör du upp till 285 kilometer. Bilens laddtid ligger på 7,5 respektive 11,5 timmar för en full laddning. Du kan även göra en snabbladdning av Nissan LEAF på en av 35 000 snabbladdningsstationer i Europa. Då går batterinivån från 20–80% på ungefär en timma. Du får med en laddkabel för hemmabruk och en för resan.

 

Köp & Privatleasing

Du kan köpa Nissan LEAF direkt från oss på Bilhallen i Mjölby. Du vet väl också att du kan få Nissan LEAF med privatleasing? Det ger dig ett smidigt alternativ till köp. Fyll i intresseanmälan nedan så hjälper vi dig att leasa Nissan LEAF.

 

Nissan LEAF – Pris

Funderar du på ny elbil för familjen ska du absolut ta en närmare titt på miljövänliga Nissan LEAF. Priset börjar på 379 700 kronor i standardutförande. Vill du slippa oroa dig för andrahandsvärdet är privatleasing ett bra alternativ, erbjuds nu från ”uppdateras inom kort” kr/mån. Årlig service och vinterhjul ingår. Med intelligenta teknologier som e-pedal och ProPILOT är körupplevelsen dynamisk och spännande vilket gör Nissan LEAF väl värd sitt pris.

 

Elbil – ett smart val

Med en Nissan LEAF elbil slipper du inte bara tråkiga oljebyten – du slipper även dyra bränslekostnader. Du sparar pengar varje dag genom att ladda bilen med el, och dessutom blir du belönad för att du kör miljövänligt i form av olika skattelättnader. Nu kan du även få reducerad skatt när du installerar laddbox hemma. Företag och organisationer kan söka bidrag för laddpunkter.

 

Välkommen in till oss för att provköra Nissan LEAF elbil!

 

Relaterad läsning

 

Intresseanmälan