Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai är en av världen mest sålda SUV-bilar som landade på marknaden redan 2006. Sedan dess har den varit omåttligt populär och attraherar som familjebil då man lyckats kombinera design, körglädje och funktion på ett perfekt sätt.

 

Nya Nissan Qashqai med e-Power

Äntligen är nya Nissan Qashqai här! En av nyheterna i den nya modellen är att effekten på bensinmotorn har förbättrats med en mildhybridteknik. Under hösten 2022 lanseras Nissans egen hybridteknik e-Power, i Sverige. En teknik som man använt i andra modeller i Japan och som nu lanseras även i Europa.

 

En elmotor som får energi från bensinmotorn via ett litet litiumbatteri, driver framhjulen. Detta gör att du får samma acceleration och smidighet som i en elbil, men utan att behöva tänka på att ladda bilen. e-POWER har driftsteknologin från elbilsvärlden kombinerat med bekvämligheten hos en konventionell motor.

 

Nissan Qashqai – priser

Du kan leasa eller köpa Nissan Qashqai, priserna börjar på 281 000 kronor vid köp. Privatleasing erbjuds från 3 895 kr/mån. Vi ser till att du får rätt finansiering. Fyll i formuläret nedan eller ring oss på 0142-16672 så tar vi fram den bästa lösningen för dig..

 

Välj en auktoriserad återförsäljare när du ska köpa Nissan Qashqai

Bilhallen i Mjölby är auktoriserad återförsäljare av Nissan, hos oss kan du köpa nya Qashqai på ett tryggt och smidigt sätt. Vi erbjuder även service i vår godkända bilverkstad, vilket innebär att garantin på din bil bibehålls.

Läs mer om Qashqai på nissan.se

Intresseanmälan