Nissan Townstar

Pris från 223 850 KR (exkl moms)

Bygg din Nissan Townstar här

Nissans nya kompakta skåpbil

Oavsett om du lastar lådor, lastpallar, möbler eller annan typ av gods, upptäck imponerande flexibilitet och flera fästpunkter där du kan säkra lasten. Det finns också möjlighet till anpassningsbara konfigurationer för passagersäten, så att du kan maximera utrymmet ännu mer när du inte har passagerare.

Öppen för alla möjligheter

Tillräckligt bred för att enkelt rymma en Europapall. Lastning och lossning av nya Nissan Townstar kunde inte vara enklare.

Skjutdörrar som kan öppnas på båda sidor gör det lätt att lasta och lossa oavsett vilken sida av gatan du parkerar på. Mellanväggen i Nissan Townstar Skåp är i standardutförande fast. Det finns dock en version med vikbar gallermellanvägg och fällbar passagerarstol – för dig med längre lastbehov.

Bekvämlighet med bensin

Nya Nissan Townstars har säker acceleration och tillräckligt med prestanda för att hantera branta backar, även vid full last. Den effektiva bensinmotorn är alltid redo för jobbet. Dra nytta av 130 hk, 6,4-7,5 l/100 km förbrukning vid blandad körning och 145-171 g/km (min/max) CO2-utsläpp [2], tack vare en manuell växellåda med 6 växlar med ECO-läge för optimal effektivitet. [1]

Helt eldriven

Renare, tystare och billigare att köra samtidigt som den ger en underhållande körupplevelse. Nya helt eldrivna Nissan Townstar Electric drivs av ett 45 Kwh-batteri anslutet till en 122 hk/245 Nm elmotor och erbjuder upp till 300 km räckvidd (WLTP körcykel vid blandad körning) [1] – tillräckligt för att hålla igång verksamheten hela dagen.

 

Intresseanmälan