Bilservice Mjölby

Vi på Bilhallen i Mjölby är en auktoriserad bilverkstad i Mjölby som tar hand om din bil när det är dags för service. Vi är en auktoriserad verkstad för Lotus & Nissan. Du som bilägare kan förvänta dig en trygg och säker service hos oss. Här kan du lämna in din bil för service eller reparation och ha kvar din garanti – det gäller oavsett vilket bilmärke du har.

 

Godkänd bilverkstad i Mjölby

Sedan november 2019 har vi varit certifierade enligt Godkänd Bilverkstad. Certifieringen säkerställer den kvalitet du som bilägare har rätt att kräva av en fordonsverkstad. Konsumentverket står bakom denna kvalitetsstandard som bygger på regelbundna kvalitetskontroller. Verkstadens arbete kontrolleras såväl tekniskt som administrativt.

 

Bilhallen i Mjölby AB har en lång erfarenhet av service och reparationer av Nissan, Lotus och övriga bilmärken på marknaden. Vi är en trygg partner för dig som söker efter bilservice i Mjölby. Dessutom är vi en Autoexperten-verkstad, vilket innebär att vi servar och reparerar alla bilmärken med bibehållen garanti. Vi utför arbeten med luftkonditionering enligt gällande miljöföreskrifter.

 

För dig som vill utföra arbetet själv kan vi hjälpa till med reservdelar. Genom Autoexperten kan vi tillhandahålla delar till alla bilmärken.

Boka tid för service

 

Boka tid för hjulskifte

 

Nissan service

När du anlitar en aukoriserad Nissan-verkstad kan du vara trygg med att din bil följer ett noga planerat serviceupplägg som delas upp i olika kategorier. Inom varje kategori utförs  ett antal olika servicemoment. Dessa moment bockas systematiskt av med stor precision av  våra utbildade tekniker som har tillgång till Nissans originaldelar. Nissans originalservice är uppdelat i fyra delar som tillsammans utgör ett professionellt bilunderhåll: 

 

• Obligatoriska kontroller 
• Rutinmässig tillsyn 
• Tekniska åtgärder 
• Planerade fordonskontroller 

 

Tänk på att att det är ägarens ansvar att följa de serviceintervall som gäller för just din bil. Hos oss är det tryggt att serva Nissan!

 

Nissan service – Priser

Priset för årilg service beror på bilens ålder och körsträcka. Kontakta oss för prisuppgift för  den service som är aktuell för just din bil.  


Om du har ett Nissan serviceavtal betalar du för kommande servicetillfällen till ett fast pris. Ett Nissan serviceavtal ska tecknas innan första service och senast ett år efter bilens  registrering, oftast i samband med köp av ny bil.

 

Nissan serviceintervall

När det kommer till Nissans serviceintervall finns det inget definitivt svar som gäller för alla  modeller, då det bestäms av antingen tid eller körsträcka. Hur lång tid det ska ha gått eller  hur många mil som ska ha körts varierar beroende på modell. Serviceintervallet är för de  flesta bilar på marknaden är i oftast 12–24 månader eller 1500–4000 mil. Det är vanligt att göra en mindre service efter 12 mån eller 1500 mil, och en mer omfattande efter 3000 mil. 

 

Det är bra att ha i åtanke att en bil som alltid servats i tid av utbildade servicetekniker har  ett högre andrahandsvärde.

 

Lotus service

Hos oss kan du lämna in bilen för en auktoriserad Lotus-service. Vi utför service, reparation och garantiarbeten på Lotus modeller. Vår personal har genomgått utbildning hos Lotus i England för få utföra reparationer och garantiåtgärder. Läs mer om vårt arbete med service och förvaring av Lotus bilar.

 

Har du frågor som rör vår bilverkstad i Mjölby?

Har du några frågor om vilka tjänster vi på Bilhallen i Mjölby erbjuder får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Det går också att ringa  0142-609865 eller skicka mail till verkstad@bilhallenmjolby.se