Close

Biluthyrning Mjölby

Vi på Bilhallen erbjuder flera alternativ för dig som söker efter biluthyrning i Mjölby. Här har du som kund ett stort utbud av hyrbilar att välja mellan. Välj bland stora och små bilmodeller, beroende på hur ditt behov ser ut. Eftersom vi är anslutna till Avis biluthyrning är vi trygga med att alltid kunna erbjuda dig ett alternativ som matchar dina önskemål.

 

 

Hyra bil Mjölby

Bilhallen Mjölby är ett naturligt val för alla som vill hyra bil i Mjölby. Vi har även många kunder från närområdet, exempelvis Linköping, Vadstena, Motala. Hos oss kan du hyra både personbilar och transportbilar, vilket gör att vi täcker in alla tillfällen och situationer där en hyrbil kan behövas.

 

 

Stort utbud av olika fordon

 

I vårt sortiment hittar du hyrbilar som passar både företag och privatpersoner. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på allt från småbilar till minibussar (för upp till 9 personer). Exempel på modeller du kan hyra hos oss är Nissans modeller Micra, Qashqai, X-trail, Leaf och minibussen NV300. Vid behov av ersättningsbil vid försäkringsskada har vi avtal med de flesta försäkringsbolag. 

 

 

Hyr elbil eller skåpbil för stort transportbehov

Hos oss på Bilhallen Mjölby finns det möjlighet att hyra elbil. Boka den populära elbilen Nissan Leaf som blivit utsedd till årets eldrivna bil. Det är en 100 % eldriven bil som passar utmärkt för familjen. Vi har även skåpbilar för uthyrning. Det är något för dig som har ett lite större transportbehov. Det finns alltså stora möjligheter för dig som ska hyra bil i Mjölby att hitta en modell som tillgodoser dina behov.

 

 

Kontakta vår biluthyrning i Mjölby

 

Är du intresserad av biluthyrning i Mjölby genom oss på Bilhallen? Då är du välkommen att kontakta oss eller ringa direkt på 0142-609860 för att boka. Vi guidar dig och ser fram emot att hjälpa dig att hyra en passande bil utifrån dina behov.

Några av våra uthyrningsbilar