Lotus

Ett intresse för sportbilar med Lotus i spetsen – har alltid funnits hos oss på Bilhallen i Mjölby. Dels för att Sveriges genom tiderna bäste Formel 1 förare, Ronnie Peterson, är starkt förknippad med Lotus-bilar, speciellt de svart/guld-färgade som flera gånger blivit framröstade till historiens vackraste Formel 1-bil. Dels för att deras sex konstruktörs VM-titlar i F1 har gjort deras bilmärke till ett aktat begrepp i Formel 1-historian. Lotus sportbilar tillverkas i England och ägs sedan 2017 av kinesiska Geely.

 

ENDA AUKTORISERADE VERKSTAD FÖR LOTUS I SVERIGE

2010 började vi, med hjälp av kontakter i England, att importera begagnade Lotus-bilar till Sverige. Genom åren och med ett växande antal bilar i vår verksamhet har vi lärt oss mycket om denna fina klassiska sportbil. 2016 genomgick vår personal en utbildning hos Lotus i England för att bli ackrediterade för reparationer och garantiåtgärder enligt tillverkarens krav.

Vi beställer hem originalreservdelar till vår verkstad i Sverige direkt från Lotus i England. Boka din Lotus service här.

TRYGG VINTERFÖRVARING

Att äga en Lotus är inte som att äga vilken bil som helst. Den kräver speciell omvårdnad och vill bli behandlad som en engelsk drottning. Våra kunniga tekniker hjälper dig gärna med service, reparationer och eventuella justeringar.

 

Som ett led i att hitta en helhetslösning för bilen och kundens behov och önskemål erbjuder vi trygg vinterförvaring av din bil under vintern, då de flesta Lotus-bilar får en välbehövlig vila. För den som vill, ombesörjer vi även årlig service och andra åtgärder under tiden så att din Lotus-bil kan hämtas och är klar att köras ut på vägarna till våren. Man skulle kunna kalla det vinterförvaring med ”all inclusive”.

Är ni intresserade av vinterförvaring? Kontakta oss.

 

KÖPA LOTUS BIL – NY ELLER BEGAGNAD

På Bilhallen i Mjölby har man förstått sportbilens särart och har utvecklat ett fint förhållande till både bilarna och dess ägare. För den som ännu inte är en lycklig ägare till en Lotus kan vi hjälpa till att hitta en passande pärla. Via kontakter runt om i Sverige och Europa har vi även goda möjligheter att hjälpa till med förmedling och finansiering när du funderar på att köpa nya eller begagnade Lotus-bilar. Vi har oftast flera begagnade Lotus-modeller som till exempel Exige, Elise, Emira och Evora i lager. Här hittar du alla våra nya bilar. Kontakta oss om du vill att vi hjälper dig att sälja din begagnade Lotus – välkommen!