Close

Nissan

Nissan är ett av världens största och äldsta bilmärke. Med flera högteknologiska, säkra och smidiga bilmodeller som snabbt slagit sig fram och blivit populära i Sverige har utvecklingskurvan fortsatt peka uppåt för Nissan.

I arbetet med att utveckla ny teknologi har Nissan varit framstående genom åren och tagit fram bilar som världens alla biltillverkare tagit efter. Bland annat Crossover-konceptet – En lite högre bekväm bil till ett rimligt pris. Nissan var även tidigt ute med den helt eldrivna bilen Nissan Leaf som redan 2011 utsågs till ”Car of the year” i Europa och var under många år den mest sålda elbilen i världen. Utvecklingen av elbilar går snabbt framåt liksom efterfrågan på klimatvänliga alternativ till fossildrivna bilar.

Nissan återförsäljare

Bilhallen i Mjölby startades som återförsäljare av Datsun 1982. Ett märke som sedan bytte namn till Nissan, vilket är det bilmärke som från grundandet varit vårt huvudsakliga bilmärke. Vår trogna och kompetenta personal har genom åren skapat sig en mycket bred erfarenhet och djup kunskap om märkets alla modeller. Detta har resulterat i att vi med stolthet kan kalla oss experter på Nissan-bilar, där våra säljare brinner för att hjälpa till att hitta den Nissan-bil som passar varje kund bäst.

                 

 

Nissan – Service

Är din Nissan-bil i behov av service? Då har du hamnat rätt! Vi på Bilhallen i Mjölby erbjuder just Nissan-service där vår servicerådgivare
tar emot kunder både via telefon och vid kunddisken för att se till att arbetet flyter på verkstaden och att alla kunder får den information de ska. Vi handlägger allt från serviceärenden för Nissan-bilar, till reparationer som faller inom Nissans fabriksgaranti. Här är det tryggt att serva Nissan!

Nissan – Verkstad

Vår verkstad är något av en Nissan-verkstad! Här jobbar mekaniker med gedigna utbildningar och lång erfarenhet av arbete med Nissan vilket gör Bilhallen i Mjölby till ditt självklara val när du är på jakt efter en Nissan-verkstad. I vårt team återfinns en av landets absolut bästa mekaniker som är certifierad som Nissan Master Tec och har flera gånger utmärkt sig på Nissans årliga tävlingar både i Sverige, Norden och runtom i Europa.

I november 2019 fick vi bevis på att vår vilja att alltid hålla en hög kvalité lönar sig. Bilhallen i Mjölby AB blev som en av de första verkstäderna certifierade som Godkänd bilverkstad. Den nya standard som Konsumentverket förordar att alla landets bilverkstäder ska ansluta sig till.

Nissan – Reservdelar

Bilhallen i Mjölby erbjuder även reservdelar till din Nissan-bil där personalen på vår reservdelsavdelning genom åren skaffat sig en mycket bred erfarenhet när det kommer till reservdelar för Nissan. Söker du reservdelar till din Nissan-bil eller har du frågor och funderingar? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Köp eller privatleasa Nissan

Är du intresserad av att köpa Nissan? Köp eller privatleasa Nissan hos oss på Bilhallen i Mjölby! Genom vår breda kunskap och långa erfarenhet av arbete med Nissan-bilar hjälper vi dig att hitta den bil du länge drömt om. Ta del av allt från nya bilar eller spana in vårt stora sortiment av bilar i
lager – Klicka dig in och kontakta oss för privatleasing eller för att köpa Nissan!