VÄLKOMMEN ATT HYRA DIN BIL HÄR HOS OSS!

Vi utlovar alltid ett stort urval och snabb återkoppling. För din trygghet.

Biluthyrning Mjölby

Vi på Bilhallen erbjuder flera alternativ för dig som söker efter biluthyrning i Mjölby. Här har du som kund ett stort utbud av hyrbilar att välja mellan. Välj bland stora och små bilmodeller, beroende på hur ditt behov ser ut. Eftersom vi är anslutna till AVIS biluthyrning är vi trygga med att alltid kunna erbjuda dig ett alternativ som matchar dina önskemål.

Hyra bil Mjölby

Bilhallen Mjölby är ett naturligt val för alla som är ute efter en hyrbil i Mjölby. Vi har även många kunder från närområdet, exempelvis Linköping, Vadstena, Motala. Hos oss kan du hyra både bilar av olika storlek, vilket gör att vi täcker in alla tillfällen och situationer där en hyrbil kan behövas.

Stort utbud av olika fordon

I vårt sortiment hittar du hyrbilar som passar både företag och privatpersoner. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på allt från småbilar till minibussar (för upp till 9 personer). Exempel på modeller du kan hyra hos oss är Nissans modeller Micra, Juke, Qashqai, Leaf och minibussen NV300. Vid behov av ersättningsbil vid försäkringsskada har vi via vår biluthyrning avtal med de flesta försäkringsbolag. 

Elbil för miljön

Hos oss på Bilhallen Mjölby finns det möjlighet att hyra elbil. Boka den populära elbilen Nissan Leaf som blivit utsedd till årets eldrivna bil. Det är en 100 % eldriven bil som passar utmärkt för familjen. 

BOKA HYRBIL – Mjölby

Önskar du hyra bil i Mjölby? Då är du välkommen att kontakta oss på 0142-609860 eller skicka mail för att boka. Vi guidar dig och ser fram emot att hjälpa dig att hyra en passande bil utifrån dina behov och önskemål. Välkommen!

Varför du ska välja oss

Att köpa en ny bil är ett stort beslut, tro oss, vi vet. Därför ska du välja en återförsäljare med lång erfarenhet som värdesätter personligt bemötande och alltid garanterar kvalité. Det är vi, det är Bilhallen.