Erfarenhet sedan 1982

Din bilhandlare i Mjölby

Välkommen till Bilhallen, din lokala bilhandlare i Mjölby. Med mer än 40 års erfarenhet i bagaget har vår bilfirma byggt upp en stor kundkrets i området runt Mjölby och Motala. Våra kunder återkommer till oss för att sälja, köpa, byta och serva sina bilar år efter år – något vi är mycket stolta över.

Besök oss, du också, välkommen till en trygg bilhandlare!

Med lång erfarenhet av Nissan

Bilhallen i Mjölby startades som återförsäljare av Datsun 1982. Ett märke som sedan bytte namn till Nissan, vilket är det bilmärke som från grundandet varit vårt huvudsakliga bilmärke. Vår trogna och kompetenta personal har genom åren skapat sig en mycket bred erfarenhet och djup kunskap om märkets alla modeller. Detta har resulterat i att vi med stolthet kan kalla oss experter på Nissan-bilar, där våra säljare brinner för att hjälpa till att hitta den bil som passar varje kund bäst.

Varför du ska välja oss

Att köpa en ny bil är ett stort beslut, tro oss, vi vet. Därför ska du välja en återförsäljare med lång erfarenhet som värdesätter personligt bemötande och alltid garanterar kvalité. Det är vi, det är Bilhallen.